Grundkurs

Kursen innefattar praktisk utbildning med examination och ett skriftligt prov. Därefter kommer du att få en tävlingslicens som gör att du kan vara med på våra träningar samt tävla i IPSC tävlingar nationellt och internationellt. All utrustning såsom vapen, hörselkåpor, hölster, magasinshållare och skyddsglasögon finns att hyra.

Information och studiematerial kommer till Er via mail ca 4v innan grundkursen, uppge rätt mailadress och kolla även skräpposten.

Ammunition ingår i kursen.

Kurstillfällen

  • {{ item }}

Innan kursstart skall ett obrutet belastningsregister presenteras. Detta öppnas tillsammamns med dig som elev. Det beställer du här

Kursen är i två delar:

Teoridel med skriftligt prov, det är självstudier som gäller så läs boken och gör studiefrågorna. Praktik med pistol (lördag och söndag) examination söndag Kurser kommer löpande så vi hittar ett datum som passar. Vi kan även specialanpassa tider så det funkar. Vad händer på kursen? Målet med utbildningen är att ni ska lära Er att på ett säkert sätt hantera olika moment som finns i Dynamiskt skytte. Vi kommer att fokusera på säkerheten. Det kommer bli mycket information att hantera så lite snacks hjälper skärpan. Grundutbildningen i dynamiskt skytte sker med pistol. De vi använder under kurs är i kaliber 9x19. Ammunition ingår i kursavgiften.

Utrustning

Utrustning för elev med eget vapen:

Elev UTAN eget vapen:

Vi har vapen för uthyrning för kursen. Hölster, magasinhållare, skyddsglasögon och hörselskydd kan lånas.